Sutil už ví, kde bude příští rok závodit, ale zatím to nesmí říct

Sutil už ví, kde bude příští rok závodit, ale zatím to nesmí říct

Adrian Sutil zůstane ve formuli 1 další sezónu, ale ještě nemůže veřejně oznámit, u kterého týmu. S dohodou je spokojený.

Sutil se letos vrátil do formule 1 po roční přestávce a jezdí pro Force Indii. Má se za to, že pokud bude pokračovat i v roce 2014, tak ve stejném týmu.

"Vím, kde budu, ale teď to nemůžu říct," uvedl pro Total Race. "Už by to nemělo trvat dlouho, je prakticky listopad, takže to budu moct říct tak za týden nebo dva. Ale nejdůležitější je, že to vím. Něco mám."

A podle všeho nemusel při vyjednávání o nové smlouvě slevit ze svých představ. Na otázku, zda je spokojený, totiž odpověděl s úsměvem: "Podívejte se na moji tvář."

Novou smlouvu ale zatím nemá jeho týmový kolega Paul di Resta, jehož manažer nedávno přiznal, že je v těžké situaci, protože týmům nemůže nabídnout sponzory.

"Ne, starost mi to nedělá," řekl ke své budoucnosti skotský závodník. "Nakonec jsem letos měl několik pozoruhodných výsledků. Bohužel jsou teď těžké časy, ale je to práce manažerů, aby mě prodali a tlačili vpřed."

Rozhodnutí očekává Di Resta ještě v listopadu, i když šéf Force Indie Vidžaj Mallya opakovaně řekl, že chce sestavu uzavřít až v prosinci.

Doporučujeme

Články odjinud