Navzdory kritice McLarenu se Pérez o budoucnost nebojí

Navzdory kritice McLarenu se Pérez o budoucnost nebojí

Sergio Pérez si je jistý, že bude příští rok závodit pro McLaren. A to i když šéf týmu Martin Whitmarsh není úplně spokojený s jeho výkony.

Pérez letos přišel do Wokingu ze Sauberu a očekávání nenaplnil úplně. "Sergio má úžasné měřítko v Jensonovi, který je konzistentní a kvalitní jezdec, velký týmový hráč a velmi přínosný pro náš tým," vysvětloval Whitmarsh.

"Mladý bojovník, jako je Sergio, ví, že musí přijít a porážet ho. Letos to zatím nedělal dostatečně konzistentně. Očekávám, že se do toho tento víkend pořádně vloží."

Že s Pérezem není tým zcela spokojený, potvrdil i fakt, že by ho byl ochotný obětovat, kdyby mohl získat Fernanda Alonsa.

"Ať už jste v jakémkoliv týmu, musíte tvrdě pracovat, vždy musíte dělat maximum a musíte být velmi profesionální," komentoval Pérez. "Já to dělám, snažím se odvádět maximum."

Mexičan je přesvědčený, že smlouvu na příští sezónu dostane. "Pro nás všechny je to velmi těžká sezóna, ale já jsem vždy říkal, že moje budoucnost tady vypadá OK. Příští rok tu budu a uvidíme, snad dokážeme příští rok znovu bojovat o šampionát."

Doporučujeme

Články odjinud