Známe datum premiéry nové řady Drive To Survive  | Foto: Getty Images / Dan Mullan

Foto: Getty Images / Dan Mullan

Známe datum premiéry nové řady Drive To Survive

Začíná nová sezóna, což v posledních letech také znamená, že se blíží premiéra populární série z dílny Netflixu.

V noci na dnešek se v Americe konala jedna z největších sportovních událostí planety – hrál se Super Bowl. Letos můžeme najít i souvislosti mezi americkým fotbalem a královnou motorsportu. Celkem šestkrát hostil akci Hard Rock Stadium, u kterého se v současné době staví závodní okruh F1 a už letos se na něm pojede Velká cena Miami. 

Existuje ale ještě jedna mnohem aktuálnější souvislost. V průběhu Super Bowlu jsme se díky reklamě dozvěděli premiéru čtvrté řady Drive To Survive. Na Netflixu se objeví 11. března. Ve stejnou dobu budou v Bahrajnu probíhat testy, které na rozdíl od těch v Barceloně bude vysílat F1 TV Pro živě.

Loňská sezóna byla natolik bohatá na témata, že to muselo lidem ve střižně způsobit velké bolesti hlavy. Kromě (kontroverzního) souboje o titul do poslední zatáčky posledního kola posledního závodu to byl návrat Fernanda Alonsa, double McLarenu, souboj mezi Ferrari a McLarenem o třetí místo, návrat jména Schumacher do F1, první rok u Ferrari pro Carlose Sainze, rivalita mezi Schumacherem a Mazepinem a mnoho dalšího.

Nejzajímavějším byl samozřejmě souboj o titul, který ale bude v Drive To Survive poněkud ochuzen o reakce Maxe Verstappena. Úřadující šampion odmítl s Netflixem spolupracovat. Podle něj série neukazuje realitu.

Doporučujeme

Články odjinud