Změna v jezdeckém složení Force Indie přijde, naznačil Mallya

Změna v jezdeckém složení Force Indie přijde, naznačil Mallya

Force India jako jediná stáj startovního pole ještě nepotvrdila ani jednoho jezdce, ale podle vyjádření jejího šéfa Vidžaje Mallyi můžeme očekávat změny.

V loňské sezóně hájili barvy indického týmu Adrian Sutila a Vitantonio Liuzzi. Nic nenasvědčuje tomu, že by Sutil měl odejít, ale v opačné situaci je navzdory platné smlouvě Vitantonio Liuzzi.

"V současnosti uzavíráme naše jezdecké složení a jsem opravdu vzrušený tím, co přijde," prolomil mlčení týmu Mallya. Dá se tedy očekávat, že se jezdecké složení změní, přičemž ve hře jsou Paul di Resta a Nico Hülkenberg.

Až svoji soupisku uzavře Force India, přijde oznámení druhého jezdce týmu HRT. Tím první se stal minulý týden Narajn Kartykejan.

"Jsem nadšený, že se Narajn vrátil do formule 1 s HRT a v nadcházejícím roce mu přeji vše nejlepší," řekl Mallya. "My jsme s Narajnem v jistou dobu jednali o návratu, ale v této fázi našeho vývoje pro něj nebyla ta správná chvíle."

Mezitím došlo u indické stáje ke změnám na ostatních místech. Odcházejícího technického ředitele Marka Smithe, který míří do týmu Lotus, nahradí Andy Green, a závodním šéfinženýrem se stal Dominic Harlow.

Doporučujeme

Články odjinud