Zeptejte se Martina Straky na závod 24 hodin Le Mans

Zeptejte se Martina Straky na závod 24 hodin Le Mans

Martin Straka je už léta jedním z komentátorů legendárního závodu 24h Le Mans. Nyní máte možnost mu položit jakoukoliv otázku, která se vytrvalostní čtyřiadvacetihodinovky týče.

Už v polovině června se odehraje další závod 24 hodin Le Mans, který má k formuli 1 více než blízko. Jednak z historického hlediska ale také aktuálně. V závodě tradičně nastupuje řada bývalých pilotů formule 1. Letos bude pozornost směřovat zejména do garáže Porsche, za které nastoupí Mark Webber. A nebude to první zkušenost Australana s tímto závodem.

Martin Straka u nás komentuje 24 hodin Le Mans už hezky dlouhou dobou a jako fotograf zažil na vlastní kůži také řadu jiných závodů.

Nyní máte možnost se na cokoliv, co se týče Le Mans, zeptat. Vybrat si můžete z několika možností:

  • Otázku lze položit prostřednictvím webu f1sport.cz. Stačí ji napsat do komentáře pod tento článek. Otázku prosím začněte slovem Otázka: (text otázky), abychom jednoznačně rozlišili dotazy od komentářů.
  • Otázku můžete napsat na náš Facebookový profil a to do vlákna k tomu určené, které je zavěšené nahoře na našem profilu.
  • Využít můžete také Twittter, stačí k otázce připojit #f1sportcz

Uzávěrka otázek je v pondělí ve 20:00. Poté vybereme nejlepší otázky a zašleme je Martinu Strakovi. Článek s odpověďmi vyjde před závodem, který se letos koná od 14. do 15. června.

Doporučujeme

Články odjinud