Za peníze si koupíte sedačku, ale ne výsledky, vzkázal Pérez Di Restovi

Za peníze si koupíte sedačku, ale ne výsledky, vzkázal Pérez Di Restovi

Mezi Paulem di Restou a Sergiem Pérezem proběhla poměrně nenápadná výměna názorů na téma platících jezdců ve formuli 1. Zprostředkovala ji média.

Paul di Resta dal loni opakovaně najevo zklamání ze skutečnosti, že si ho nevybral žádný top tým, což ho nutí zůstat u Force Indie. Na Autosport Show tento týden sice řekl, že se na McLaren nezlobí, ale pak popíchl Sergia Péreze, který mu vyfoukl sedačku uvolněnou Lewisem Hamiltonem.

"Jsem dost chlap na to, abych se postavil a řekl, že představenstvo z nějakého důvodu rozhodlo neposadit mě do vozu," řekl skotský jezdec o McLarenu. "Naše cesty se možná zkříží. Může se stát, že budu ve voze, který je bude porážet, a budu se smát jako poslední."

"Ale pokud dojde na to, že s nimi budu pracovat, jsou to profesionálové a vyhrávají závody, a kvůli tomu v tomto sportu jsem. Bohužel v tomto sportu je v tom trochu víc. Je tu obchodní stránka a peněz není dost. Pérez má dobrou finanční podporu."

Sergio Pérez si pochopitelně nemohl nevšimnout, že Di Resta o něm naznačil, že za místo u McLarenu vděčí sponzorům. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. I když byla nepřímá.

"Za peníze si můžete koupit sedačku, ale nikdy ne výsledky! Řekněte to těm, kdo stále pochybují," reagoval mexický pilot.

Doporučujeme

Články odjinud