Wolff: Hamilton je talent se zajímavou osobností

Wolff: Hamilton je talent se zajímavou osobností

Podle šéfa stáje Mercedes Toto Wolffa není trojnásobný šampión formule 1 Lewis Hamilton jen skvělým a talentovaným jezdcem, ale i velmi zajímavou osobností pro svět médií.

Když se řekne Lewis Hamilton, mnoho lidí si představí životní styl rokové hvězdy, párty se společenskou smetánkou či zlatý řetěz kolem krku. Hamiltonův šéf u Mercedesu Toto Wolff však vypichuje především jiné části Britovi osobnosti, a to především obrovský jezdecký talent, který Hamiltonovi přinesl již tři tituly mistra světa.

„Lidé přemýšlí, jestli jeho hlavním zájmem jsou módní přehlídky. On v současnosti není jen nejlepším pilotem, ale i velmi zajímavou osobností. Bulváru nabízí mnoho příběhů. Lewis je sice mediálním fenoménem, ale zároveň i velmi talentovaným jezdcem,“ řekl Toto Wolff na adresu Lewise Hamiltona v rozhovoru pro iNews.

Wolff se nezaměřuje na to, jak se Hamilton projevuje ve společnosti navenek. Šéf Mercedesu popisuje Lewise Hamiltona takového, jakého ho zná z jejich společného působení u německé tovární stáje.

„Je skvělé vidět, jakým způsobem Lewis pracuje v týmu a na trati. To, co předvedl v tomto týdnu během testování závodních simulací na dlouhou vzdálenost, bylo to nejlepší, co jsem za celý testovací týden v Barceloně viděl. Bylo to prostě neuvěřitelné. Když je Lewis na sto procent soustředěný, tak je neporazitelný,“ doplnil Wolff ve svém vyjádření o Hamiltonovi. 

Foto: Getty Images / Dan Istitene

Doporučujeme

Články odjinud