Wolff a Lauda večeřeli s Briatorem. Alonso mluví o pozitivním víkendu

Wolff a Lauda večeřeli s Briatorem. Alonso mluví o pozitivním víkendu

Sejdou se Toto Wolff, Niki Lauda a Flavio Briatore. To není začátek vtipu, ale nedávná večeře v Baku. Fotografii ze společné večeře umístil na sociální sítě přímo bývalý šéf Renaultu. Wolff pak musel situaci vysvětlovat.

Alonsův manažér Luis García Abad byl spatřen u jednoho stolu při diskusi s vedením Renaultu. Briatore zase večeří s vedením Mercedesu a Alonso neví, kde bude příští rok závodit. To je velmi živná půda pro rozjetí spekulací.

#azerbaijan #baku #f1 #Niki #Toto #Flavio #dinnertime #fun

Příspěvek sdílený Flavio Briatore (@briatoreflavio),

Spekulace dokonce ještě eskaluje Fernando Alonso. Eric Boullier prohlásil, že tento víkend je tím nejbolavějším, který kdy zažil. Narážel samozřejmě především na startovní pozice jezdců McLarenu, kteří dostali obrovské penalizace za překročení počtu komponent pohonné jednotky.

Když se zeptali Alonsa, dostali novináři překvapivou odpověď. „Zatím je to docela pozitivní,“ zhodnotil Alonso víkend v Baku. Na otázku, zda myslí dění na trati nebo otázku své budoucnosti, se Alonso jen pousmál. „Jak jsem řekl, bylo to pro mě velmi pozitivní.“

Toto Wolff ihned situaci bagatelizoval. „Pokud večeříte s Flaviem, je jasné, že mluvíte o Alonsovi,“ řekl. „Jsme však velmi spokojeni se současnou jezdeckou sestavou.“ Podle Wolffa mluvili o Indy. 

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud