Williams si vystřelil z veřejnosti, Fernando Alonso navštívil jejich továrnu

Williams si vystřelil z veřejnosti, Fernando Alonso navštívil jejich továrnu

Kdyby tato informace žila ještě tak půl hodiny, mohl z toho být slušný poprask, jak konec konců dokládá diskuse na sociálních sítích.

Williams odpoledne vydal informaci, že Fernando Alonso navštívil továrnu týmu a jedná s Frankem Williamsem. To byla dosti šokující informace. Nestává se příliš často, že by pilot navštívil továrnu konkurence. Ačkoliv nedávno měl údajně navštívit Maranello Lewis Hamilton, ale pouze z pozice zákazníka se zájmem o sportovní vůz (nebo to byla úplná kachna). Co by ale dělal Alonso u Williamsu?

Když popustíme uzdu fantazii, přestup právě tam by nebyl tak úplně nelogický. V Mercedesu bude obsazeno (Rosberg právě prodloužil smlouvu), u Red Bullu taky a navíc používají motory Renault, budoucnost McLarenu sice zní slibně, ale zatím opravdu jen zní. Williams používá motory Mercedes, má dobrý tým a s penězi od sponzorů, které by Alonso přinesl, by mohl slušně konkurovat zbytku pole.

To, že ale nejde o přestup, bylo hned jasné. Jen těžko si můžeme myslet, že by to Williams zveřejnil. 

Jenomže celá takhle pohádka zůstane pohádkou. Fernando Alonso sice skutečně navštívil Williams, ale nejedná se o pilota formule 1, nýbrž o odborníka z Airbasu. 

Doporučujeme

Články odjinud