Williams plánuje postupnou adaptaci Reddinga do nové role

Williams plánuje postupnou adaptaci Reddinga do nové role

Současný sportovní manažer Williamsu Steve Nielsen zůstane ve své pozici i v letošním roce, kdy bude spolupracovat s novým týmovým manažerem Davidem Reddingem.

McLaren v úterý večer oznámil, že jeho dlouholetý manažer Redding z Wokingu odchází a nahradí jej šéf závodních mechaniků Paul James.

Williams dnes v prohlášení zdůvodnil Reddingův příchod. Nielsen chce po letech cestování po závodech více pracovat v továrně týmu.

„Už od začátku měl náš sportovní manažer Steve Nielsen jasno v tom, že po sezóně 2017 by chtěl méně cestovat. My toto rozhodnutí plně chápeme a respektujeme jeho žádost vzhledem k tomu, že na závody cestoval více než 30 let,“ řekla zástupkyně šéfa týmu Claire Williamsová.

„Steve od svého příchodu k týmu v roce 2014 odvedl skvělou práci, od restrukturalizace závodního týmu po výborný výkon při zlepšení našich zastávek v boxech.“

„Můžeme potvrdit, že Dave Redding se v roli týmového manažera později v letošním roce připojí k Williamsu a bude pracovat vedle Steva, aby mohl tímto postupným přechodem pro sezónu 2018 převzít plnou zodpovědnost za závodní tým.“

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud