Webber: U Red Bullu jsem spokojený, mám stejné podmínky jako Vettel

Webber: U Red Bullu jsem spokojený, mám stejné podmínky jako Vettel

Mark Webber odmítl, že by Red Bull preferoval Sebastiana Vettela takovým způsobem, že by mu v týmu dával lepší podmínky.

Vettel je chráněncem poradce Red Bullu Helmuta Marka, zatímco Webber na druhé straně garáže takového zastánce v týmu nemá. Přesto se necítí znevýhodněn, myslí si, že má stejné podmínky jako německý kolega.

"Ano, myslím si to. Jako tým máme za sebou neuvěřitelnou šňůru a úspěchy s oběma jezdci, i když s tituly jich samozřejmě má víc Sebastian," cituje australského pilota F1 Racing.

"V roce 2010 to mezi námi bylo velmi, velmi vyrovnané a mohlo to dopadnout tak či onak. Ale myslím si, že u každého týmu je důležitá síla a je na jezdci, aby podával dobré výkony a měl za sebou tým."

"Red Bull je tým, se kterým jsem spokojený. Nezůstával bych tu v příštím roce, kdybych si myslel, že nedostanou férovou šanci. Na komplexní odpověď je to těžká otázka, abych lidem vysvětlil vše, ale jsem tu spokojený."

Webber závodí pro Red Bull už šest let, získal s ním devět vítězství. V šampionátu byl nejlépe třetí, zatímco Vettel získal tři tituly.

Doporučujeme

Články odjinud