Webber je na svoji kariéru velmi hrdý. Má, co si zasloužil

Webber je na svoji kariéru velmi hrdý. Má, co si zasloužil

Na sklonku kariéry Mark Webber ničeho nelituje a domnívá se, že ve formuli 1 dosáhl slušných úspěchů. Samozřejmě jich chce ještě víc.

Webber bude pro Red Bull Racing závodit i příští rok, takže ještě neřekl své poslední slovo. "Je lidskou přirozeností chtít víc," odpověděl na otázku Autosportu, zda před odchodem cítí potřebu vyhrát víc závodů. "Nikdy nemyslíte na to, že máte víc vítězství než někteří mistři světa, ale tak to je."

"Je možné mít jedno vítězství v závodě a jeden titul? No, pravděpodobně ano, ale já mám devět vítězství a samozřejmě jich chci víc. Uvidíme, co se bude dít dál."

Ovšem i kdyby žádných dalších výrazných úspěchů nedosáhl, nemá se Australan za co stydět.

"Nakonec jsem hrdý na to, co jsem dokázal. Vždy chcete víc, to je normální. Když jsem odjel z Austrálie a začal svoji kariéru ve formuli 1, kterou bych označil za slušnou, nebylo to vůbec jisté, že to tak dopadne, takže myslím, že mám, co jsem si zasloužil."

"Zlepšoval jsem se a bojoval, měli jsme pár vzestupů a pádů. Zlepšení statistik mám ve svých rukou. Musím na tom velmi, velmi tvrdě pracovat, ale nakonec čísla nelžou. Jsem v prvotřídním týmu a máme šanci zlepšit mnoho, mnoho statistik. A to chci udělat."

Doporučujeme

Články odjinud