Webber: Je komické, že jsme já a Alonso dostali trest

Webber: Je komické, že jsme já a Alonso dostali trest

Mark Webber se stále nesmířil s tím, že ze Singapuru odjel s napomenutím, které ho ve svém důsledku bude stát 10 míst na startovním roštu v Koreji.

Australan se dnes na Twitteru znovu věnoval svezení Fernandem Alonsem. Dal dohromady několik různých obrázků taxi jízd z minulosti a připomněl, že se svézt nechal i Derek Warwick, který jako jeden ze stewardů rozhodoval o trestech v Singapuru.

"Že jsme Alonso a já dostali napomenutí za naše kroky, je mírně řečeno komické," uvedl pilot Red Bullu. "Byl to skvělý okamžik, fanouškům se to moc líbilo." Dodal, že s maršály vůbec nehovořil.

Webber tak ale zřejmě míjí reálný důvod svého napomenutí. Stewardi ho neudělili za samotné svezení, ale proto, že když nasedal k Alonsovi, vznikla velmi nebezpečná situace, jelikož se tak dělo za slepou zatáčkou.

Jezdci Mercedesu se ferrari vyhýbali s potížemi a Lewis Hamilton potvrdil, že byl v šoku, když za zatáčkou uviděl stojícího Alonsa. Vybral si objetí zprava a dodal, že kdyby tam stál Webber, který v tu chvíli nasedal z druhé strany, tak by ho zřejmě srazil.

Doporučujeme

Články odjinud