Vztah s Alonsem je zcela v pořádku, dušuje se Ferrari

Vztah s Alonsem je zcela v pořádku, dušuje se Ferrari

Stefano Domenicali znovu odmítl veškeré spekulace o tom, že si Ferrari s Alonsem už nerozumí jako dřív. Podle šéfa Scuderie je vše naprosto v pořádku.

Domenicali musel připomenout letošní tření s Alonsem, když odpovídal na otázky kritiků týmu přímo v Maranellu. Dokonce při tom prozradil, že kromě prezidenta Montezemola vyčinil Alonsovi i on sám, když překročil hranice.

Když byl ale na vztah s Alonsem znovu dotázán v Indii, odpověděl Autosportu: "Proč se mě pořád ptáte? Nevím, jestli chcete vidět stíny nebo co, ale je čas přestat s těmito věcmi a říkáním, že je něco s Fernandem."

"Upřímně, já to nevidím. To je můj pohled a jsem si jistý, že Fernando je stejného názoru. Na naší motivaci spolu vítězit se nic nemění. Na to jsme soustředění, to je náš cíl."

Mnozí pozorovatelé z paddocku ale říkají, že vztah bývalého mistra a Ferrari už není stejný. Někteří si dokonce myslí, že by mohl chtít odejít před koncem smlouvy. Patří mezi ně i McLaren, který se snaží Alonsa získat nejpozději pro rok 2015, kdy obnoví spolupráci s Hondou.

Doporučujeme

Články odjinud