Výsledek z Brazílie Petrovovi pomohl, potvrdila jeho manažerka

Výsledek z Brazílie Petrovovi pomohl, potvrdila jeho manažerka

Vitalij Petrov má nyní slušnou šanci na setrvání u Caterhamu. Pokud se mu to nepodaří, má podle své manažerky ještě další možnost.

Petrov v posledním závodě zařídil návrat Caterhamu na 10. místo v šampionátu týmů, čímž mu zajistil příjmy vyšší o 20 miliónů dolarů. "Věřím, že nám nedělní brazilská GP dala trochu větší šanci zůstat tam, kde jsme," uvedla jezdcova manažerka Oxana Kosačenková pro GPUpdate.

"Hlavně proto, že to byl Vitalij, kdo zajistil to 10. místo, které je pro tým tak důležité. Věříme, že by to pro nás mohl být v naší situaci plus."

A o peníze jde při jednání o smlouvě na příští rok především. "Nezáleží to na Vitalijovi, jeho výsledcích nebo problémech s týmem, jen diskutujeme o byznysu a marketingových příležitostech, které můžeme nabídnout," potvrdila Kosačenková.

"Je to otázka detailů, které musíme dořešit, ať už to bude s tímto nebo jiným týmem. Potřebujeme trochu víc času. Během příštích pár dní, ne týdnů, tento projekt vyřešíme."

Jak už Kosačenková naznačila, jménem Petrova nejedná jen s Caterhamem. "V tuto chvíli ano," odpověděla na otázku, zda hovoří i s jiným týmem. "Nejsme v situaci, kdy bychom něco mohli oznámit, protože zatím jednáme o všech možnostech."

Doporučujeme

Články odjinud