Všechno jde podle plánu, tvrdí Schumacher

Navzdory potížím z úvodní fáze šampionátu není Michael Schumacher zklamaný. Zlepšuje se krok za krokem a tvrdí, že jde vše plánu. Tým Mercedes přiznává, že vůz musí zrychlit.

"V posledních dvou závodech jsem neměl moc štěstí, ale moc dobře vím, jaké to mělo důvody," uvedl Schumacher před GP Číny. "Vím, jak to ve formuli 1 chodí, a když se na ty závody podíváte detailně, myslím, že jde vše podle plánu. Zlepšovat se můžete jen krok za krokem a já věřím, že se nám v tomto ohledu daří."

Obhájcům titulu přivezl v Malajsii první letošní pódium Nico Rosberg. Ross Brawn doufá, že bezproblémový víkend čeká v Šanghaji na Schumachera, aby se mohl také naplno předvést.

"Náš vůz byl spolehlivý, kromě problémů s matkou kola v Malajsii," připomněl šéf týmu Mercedes GP. "Jsem velmi spokojený s výkony našich jezdců. Dosáhli jsme rozumných výsledků, které odpovídají současné rychlosti vozu. Ale musíme být realisté a přiznat, že nejsme dost rychlí, abychom mohli v tuto chvíli bojovat na špičce. S tímto stavem samozřejmě nejsme spokojení a tvrdě pracujeme, abychom ztrátu dohnali."

Doporučujeme

Články odjinud