Vítězství přimělo Buttona změnit názor, o titul chce dál bojovat

Vítězství přimělo Buttona změnit názor, o titul chce dál bojovat

Forma McLarenu a výhra v Grand Prix Maďarska zvedly Jensonu Buttonovi náladu, ručník z ringu stáhl zpět a chce dál bojovat.

Po sérii technických problémů, které ho potkaly před Maďarskem, Jenson Button prohlásil, že jeho boj o letošní titul skončil. Po vítězství na Hungaroringu už hovoří jinak.

"Na Sebastiana ztrácím 100 bodů, takže to bude náročné, ale já mám výzvy rád," řekl. "Nikdy se nevzdávám, takže uvidíme, jak to dopadne. Budu to brát závod po závodě a na body se podívám na konci roku."

Britský závodník změnil názor pod tíhou pozitivních emocí, které si přivezl z Maďarska. Ve své 200. Grand Prix zvítězil na místě, kde získal také své první vítězství kariéry.

"Byla to jedna z mých nejlepších výher," hodnotil. "Celý závod jsem na to musel tlačit, měl jsem skvělé souboje s Lewisem, byly proměnlivé podmínky, které na začátku nebyly snadné, nebo když začalo 20 kol před koncem pršet. To vše přispělo k závodu, který snad byl pro diváky zábavný."

"Rozhodně bylo zábavné ho jet! Vyhráli jsme tři z posledních pěti Grand Prix, takže všichni v týmu můžou vstoupit do letní přestávky s hrdostí na práci, kterou jsme za poslední měsíce odvedli, abychom auto zrychlili na konkureceschopnou úroveň. Dobijeme baterie a budeme se těšit na Spa."

Doporučujeme

Články odjinud