Vettel versus Webber: Koho znáte líp?

[TEST] Myslíte si, že vás žádná otázka o pilotech Red Bullu nezaskočí? V tom případě si připravte papír, tužku a dokažte to v našem kvízu! Správné odpovědi se dozvíte jako obvykle na konci testu…
Vettel versus Webber: Koho znáte líp?

1. Kde slavil Mark Webber své první vítězství ve formuli 1?

A) ve Velké ceně Monaka 2008
B) ve Velké ceně Brazílie 2009
C) ve Velké ceně Španělska 2008
D) ve Velké ceně Německa 2009

 
2. Kde slavil Sebastian Vettel své první vítězství ve formuli 1?

A) ve Velké ceně Itálie 2008
B) ve Velké ceně Velké Británie 2009
C) ve Velké ceně Španělska 2008
D) ve Velké ceně Číny 2009

 
3. Kdy se narodil Mark Webber?

A) 27. srpna 1975
B) 27. srpna 1976
C) 27. srpna 1977
D) 27. srpna 1978

 
4. Kdy se narodil Sebastian Vettel?

A) 3. července 1985
B) 3. července 1986
C) 3. července 1987 
D) 3. července 1988

 
5. Kolik sezon (včetně této) už Mark Webber závodí pro Red Bull?

A) 7
B) 6
C) 5
D) 4
 

6. Kolik sezon (včetně této) už Sebastian Vettel závodí pro Red Bull?

A) 6
B) 5
C) 4
D) 3


7. V kterém z níže uvedených týmů formule 1 Mark Webber nikdy nezávodil?

A) Williams
B) Jaguar
C) Minardi
D) BMW Sauber

 
8. V kterém z níže uvedených týmů formule 1 Sebastian Vettel nikdy nezávodil?

A) Williams 
B) BMW Sauber
C) Toro Rosso
D) Red Bull


9. Kde se narodil Mark Webber?

A) v Queanbeyanu
B) v Sydney
C) v Gosfordu
D) v Geelongu


10. Kde se narodil Sebastian Vettel?

A) v Essenu
B) v Kielu 
C) v Heppenheimu
D) v Hagenu


11. Kdo byl v roce 2008 týmovým kolegou Marka Webbera?

A) Sebastian Vettel
B) David Coulthard
C) Jarno Trulli
D) Nico Rosberg


12. Kdo byl v roce 2008 týmovým kolegou Sebastiana Vettela?

A) Vitantonio Liuzzi
B) Robert Kubica
C) Mark Webber
D) Sébastien Bourdais


13. Kolik vítězství ve formuli 1 má na svém kontě Mark Webber?

A) 11
B) 10
C) 9
D) 8


14. Kolik vítězství ve formuli 1 má na svém kontě Sebastian Vettel?

A) 28
B) 29
C) 30
D) 31

 
15. Kolik kilometrů v čele závodu ve formuli 1 odjel Mark Webber?

A) 8 325
B) 6 432
C) 4 087
D) 2 591


16. Kolik kilometrů v čele závodu ve formuli 1 odjel Sebastian Vettel?

A) 13 865
B) 11 098
C) 9 707
D) 7 986


17. Kolik sourozenců má Mark Webber?

A) žádné sourozence nemá
B) 2 (jednoho bratra a jednu sestru)
C) 1 (bratra)
D) 1 (sestru)


18. Kolik sourozenců má Sebastian Vettel?

A) 3 (dva bratry a jednu sestru)
B) 3 (dvě sestry a jednoho bratra)
C) 2 (bratra a sestru)
D) 2 (sestry)


19. Kolikrát získal Mark Webber ve své kariéře ve formuli 1 pole position?

A) 14
B) 13
C) 11
D) 10


20. Kolikrát získal Sebastian Vettel ve své kariéře ve formuli 1 pole position?

A) 38
B) 32
C) 26
D) 21

 

Řešení neleznete, když následující řádek zabarvíte kurzorem:

1.D, 2.A, 3.B, 4.C, 5.A, 6.B, 7.D, 8.A, 9.A, 10.C, 11.B, 12.D, 13.C, 14.A, 15.D, 16.C, 17.D, 18.B, 19.C, 20.A 
 

Diskuze (63) Další článek: Šampionát neovlivníme, reaguje Pirelli na podezření z porušení pravidel
15:15 | Podle Mercedesu Hamilton kvůli poškození předního křídla po kontaktech s Oconem a Verstappenem přišel o 0,4 s na kolo. Hamilton po těchto kontaktech zajel ve 47. z 50 kol nejrychlejší kolo závodu.
9:38 | Update o Fittipaldim po včerejší nehodě ve F2. Jeho bratr Pietro Fittipaldi uvedl: Má zlomeninu na pravé patě, ale naštěstí jsou věci mnohem lepší, než jsme všichni očekávali. Děkuji FIA, týmu a veškerému lékařskému personálu zde v Saúdské Arábii.
22:47 | Théo Pourchaire uveřejnil na twitteru, že je celkově v pořádku, ale neví, zda za týden pojede. Enzo Fittipaldi je podle něj zraněný.

GP Abú Dhabí 2021

Pátek 10. prosince 2021
1. trénink 10.30–11.30
2. trénink 14.00–15.00
Sobota 11. prosince 2021
3. trénink 11.00–12.00
Kvalifikace 14.00–15.00
Neděle 12. prosince 2021
Závod 14.00