Vettel obhájí titul i příští rok, myslí si bookmakeři

Vettel obhájí titul i příští rok, myslí si bookmakeři

Letošní titul se ještě neudělil, ale některé sázkové kanceláře už teď vypisují sázky na šampionát příští. Největším kandidátem je pro ně Němec Sebastian Vettel.

Německý pilot Sebastian Vettel má svůj druhý titul v F1 už v podstatě jistý. Jediný, kdo by ho o něj teď mohl připravit, je Angličan Jenson Button z McLarenu, jenž by musel všechny zbývající závody vyhrát a Vettel by musel dojíždět na jedenáctém a horším místě. Všichni ale musíme uznat, že to je téměř nereálné.

Přestože do konce letošní sezony zbývá ještě pět závodů, některé sázkové kanceláře už teď vypisují sázkové kurzy pro sezonu příští. Nejvíce bookmakeři v britské sázkové kanceláři William Hill věří Sebastianu Vettelovi, na kterého je vypsán kurz 2,00. Druhé místo zatím drží Španěl Fernando Alonso s kurzem 4,50 a třetí Brit Lewis Hamilton s 6,00.

Na Hamiltonova týmového kolegu Buttona je vypsán kurz o dost nižší (10,00), i když v poslední době podává mnohem lepší výkony než šestadvacetiletý Hamilton. Mark Webber pak obsadil místo páté s kurzem 11,00. Podle sázkové kanceláře William Hill mají pak na titul stejnou šanci Michael Schumacher, Felipe Massa a Nico Rosberg (kurz 34,00).

Minule se sázkovým kancelářím povedlo mistra světa předpovědět přesně, bude tomu tak i teď? Povede se mladičkému Vettelovi získat třetí titul v řadě?

Doporučujeme

Články odjinud