Verstappen na angažmá po Red Bullu nemyslí

Verstappen na angažmá po Red Bullu nemyslí

Red Bull doufal, že přechod k Hondě mu umožní bojovat o vítězství. Letošním maximem Verstappena zatím zůstávají dvě třetí místa.

Výkony Maxe Verstappena jsou hodnoceny kladně, v kuloárech se však začalo spekulovat o tom, že Nizozemec začíná být frustrovaný z nemožnosti bojovat o titul. V Kanadě čelil otázkám, jak dlouho ještě bude s Red Bullem trpělivý.

„Na to ani nemyslím. Jak už vidíte na příkladu Ferrari, snížit ztrátu není snadné. Mercedes v současnosti odvádí skvělou práci. V mém současném týmu se cítím dobře a na odchod vůbec nemyslím. Jsem tu rád a jsem v pohodě.

S lidmi v týmu jsem v průběhu let strávil spoustu času, komunikace probíhá na dobré úrovni a baví mě to,“ řekl Verstappen.

Ke spekulacím kolem Verstappena přispěl i Maxův otec Jos, sám bývalý pilot formule 1. Ten na Twitteru sdílel článek o obavách Helmuta Marka z toho, že by mohl mladého dravce ztratit.

„V tom článku se toho ale řeklo víc. Pilot jsem já, ne můj táta. Víme, že musíme odvádět lepší práci, ale v projekt s Hondou věřím. Výkony posouváme krok za krokem. Uvidíme, jak na tom budeme v dalších závodech.

V Monaku jsme byli druhým nejlepším týmem, ale věděli jsme, že v Montrealu to bude jiná písnička, byť loni nám to tu sedělo,“ nechal se slyšet Verstappen.

Foto: Getty Images / Dan Mullan

Doporučujeme

Články odjinud