Verstappen: Doufám, že budu po sledování letošní řady Drive to Survive spokojen | Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Verstappen: Doufám, že budu po sledování letošní řady Drive to Survive spokojen

Max Verstappen dosud nebyl velkým fanouškem dokumentární série Netflixu Drive to Survive. V nové řadě však bude aktivně vystupovat.

Fanoušci dokumentární série Netflixu ze světa formule 1, která nese název Drive to Survive, se 24. února dočkají již její páté řady.

Názory na sérii Drive to Survive se různí – někteří ji považují za skvělý počin, který generuje spousty nových fanoušků F1, někteří ji kritizují za přehnanou dramatizaci.

Do druhého tábora se řadil i Max Verstappen, kterému se nelíbílo, že tvůrci Drive to Survive často ohýbají realitu a některé momenty bulvarizují.

Došlo to tak daleko, že Nizozemec začal produkci Netflixu ignorovat, takže v loňské řadě, která mapovala průběh sezony 2021 aktivně vůbec nevystoupil.

To v nacházející řadě změní, přesto má Verstappen určité obavy.

„Mluvil jsem s tvůrci ještě předtím, než jsem jim poskytl rozhovor,“ citoval pilota Red Bullu web PlanetF1.

„Samozřejmě doufám, že pochopili mé poselství. Jsem si rovněž vědom toho, že když jste mistr světa, musíte být součástí něčeho takového. Poskytl jsem jim tedy interview, které je dlouhé asi půl hodiny a až hodinu,“ přiblížil Verstappen.

„Doufám, že s ním dobře naloží. Nevím, kdy se na to budu dívat, ale doufám, že po zhlédnutí budu spokojený,“ věří dvojnásobný mistr světa.

„Vím, že je to pro růst F1 důležité,“ dodal k odkazem na celosvětový dosah Netflixu.

Doporučujeme

Články odjinud