V příštím roce budou Malajsijci závodit pod názvem Team Lotus

Tým Tonyho Fernandese Lotus Racing se v příští sezóně přejmenuje, bude používat název legendární stáje Colina Chapmana Team Lotus. Potvrdil to v Singapuru.

"Cílem bylo, abychom se stali vlastníky své budoucnosti a nefungovali pod licencí," vysvětloval Fernandes. "Příští rok nebudeme fungovat pod vlajkou Lotus Racing, ale pod vlajkou Team Lotus. Historický kruh se tak uzavře a budeme jezdit stejně jako Colin Chapman s týmem Lotus."

"Pro nás bylo vždy důležité, aby Lotus Racing a Team Lotus spojily minulost a přítomnost, teď se nám to podařilo. S Lotusem Racing jsme měli úspěšný první rok a naše díky za to patří Protonu, skupině Lotus a všem našim partnerům, kteří se s námi jako Lotusem Racing spojili. Ale teď otevíráme novou kapitolu a Team Lotus bude ještě významnější silou, na trati i mimo ni."

Lotus sliboval před Grand Prix Singapuru zajímavé novinky, mezi kterými byl očekáván také nový dodavatel motorů, protože s Cosworthem se Malajsijci na konci roku rozejdou. Jeho jméno ale Fernandes zatím neoznámil. Měl by to být Renault.

Doporučujeme

Články odjinud