U případného soudu Sutil své jméno očistí, říká jeho manažer

U případného soudu Sutil své jméno očistí, říká jeho manažer

Sutilův manažer Manfred Zimmermann je přesvědčený, že když jeho svěřenec zranil spolumajitele týmu Renault Erica Luxe, neudělal nic, za co by mohl být potrestán. AKTUALIZOVÁNO

Lux včera potvrdil, že Adriana Sutila zažaluje kvůli zranění, které mu způsobil. Jedná se o incident, který se odehrál v šanghajském nočním kluku, při kterém měl Sutil pořezat Luxe na krku.

"Na základě nedávného tiskového prohlášení vydaného jménem pana Erica Luxe jsme se dozvěděli, že má v úmyslu podat trestní oznámení na pana Adriana Sutila kvůli incidentu, který se odehrál po Grand Prix Číny," uvedl Zimmermann.

"Adrian už vysvětlil, že jeho činy v Číně vyústily v neúmyslné poranění pana Luxe, a za své zapojení v této nešťastné události se upřímně omluvil. Pokud pan Lux své oznámení skutečně podá, Adrian využije veškeré dostupné prostředky, aby vysvětlil svoji pozici a očistil své jméno. Do té doby nebudeme činit žádné další komentáře, protože se Adrian soustředí na nadcházející závody v Barceloně a Monaku."

Aktualizace
V úterý večer se za svého pilota postavil také jeho tým. "Force India ví o prohlášeních svého jezdce Adriana Sutila a pana Erica Luxe z Genii Capital, které se týkají událostí po Grand Prix Číny. I když tým situaci i nadále monitoruje, pevně stojí za svým jezdeckým složením pro Grand Prix Španělska."

Doporučujeme

Články odjinud