Tým HRT zatím nepotvrdil jezdecké složení pro japonskou Grand Prix

Tým HRT zatím nepotvrdil jezdecké složení pro japonskou Grand Prix

Španělská stáj HRT připravila pro formuli 1 další hádanku o své závodní dvojici, protože navzdory očekáváním zatím neoznámila, kdo usedne v Suzuce do jejích vozů.

HRT totiž poprvé do své tradiční předzávodní zprávy neuvedlo vyjádření jezdců, kteří do Grand Prix nastoupí, nebo by alespoň měli nastoupit, protože v Singapuru nakonec došlo ke změně na začátku závodního víkendu.

Španělé poslali tiskovou zprávu, kde se překvapivě o jezdcích vůbec nezmiňují. "Po smolném závodě v Singapuru chceme oba vozy znovu dovézt do cíle," uvedl šéf stáje Colin Kolles.

Sezónu začal tým HRT s Brunem Sennou a Karunem Čandhokem. Brazilec musel ven z vozu pouze jednou, zatímco Inda nahradil Sakon Jamamoto dlouhodobě. Toho pak vyšoupl mimo Christian Klien, i když tým oficiálně zdůvodnil výměnu zdravotní indispozicí japonského pilota. Klien po Singapuru sice řekl, že se do auta vrátí na domácí závod Jamamoto, ale nezvykle stručná tisková zpráva týmu naznačuje, že přípravy na závodní víkend v Japonsku nemají standardní průběh.

Doporučujeme

Články odjinud