Twitter možná není pro mě, říká Hamilton

Twitter možná není pro mě, říká Hamilton

Lewis Hamilton se znovu omluvil týmovému kolegovi Jensonu Buttonovi za kritiku na Twitteru, uznal chybu a bude se snažit si dávat větší pozor.

Hamilton po závodě v Japonsku tweetoval, že mezi ním a Buttonem zřejmě už nepanuje vzájemný respekt, protože Button nesleduje jeho účet na Twitteru. Myslel si ale, že je to důsledek jeho přestupu k Mercedesu.

Ovšem Button jeho účet nesledoval nikdy, odůvodňoval to tím, že jde o týmového kolegu, se kterým se pravidelně vídá.

"Musím uznat chybu. Občas něco uděláte v zápalu dané chvíle a nemyslíte si to, co říkáte, ale už s tím nemůžu nic udělat," uvedl Hamilton. "Omluvil jsem se a to je vše, jdeme dál. Možná k sobě já a Twitter moc nepasujeme."

"Mám ho rád, protože rád sdílím své zážitky s fanoušky, ale je to tenká hranice. Hodně lidí to dělá špatně a já jsem jeden z nich, snad se v tom zlepším."

Hamilton se Buttonovi omluvil nejdříve písemně a pak i osobně včera v Koreji. "Nebyl jsem správně naladěný, to je vše. Snad už to znovu neudělám," dodal. Od tohoto incidentu Hamilton na svém Twitteru nezveřejnil žádnou zprávu.

K jeho rozladění možná přispěl i fakt, že Button začal sledovat Twitter Sergia Péreze. Button ale vysvětlil, že to bylo jen na uvítanou budoucího týmového kolegy, v budoucnu ho možná přestane sledovat.

Doporučujeme

Články odjinud