Tvoříme spolu dobrou dvojici, vzkazuje Alonso Massovi

Tvoříme spolu dobrou dvojici, vzkazuje Alonso Massovi

Felipe Massa oslavil v pondělí 30. narozeniny a při této příležitosti obdržel několik vzkazů od svých kolegů a nadřízených.

Fernando Alonso oslaví své 30. narozeniny v červenci, takže je téměř stejně starý jako týmový kolega Massa. "Chci ti říct, že jsem vedle tebe u Ferrari spokojený, myslím, že tvoříme dobrou dvojici, vzájemně se respektujeme a dobře spolupracujeme s vědomím, že zájmy týmu jsou důležitější než zájmy jedince," vzkázal Alonso Massovi. "Teď doufám, že budeme mít dobré auto, díky kterému budeme bojovat o přední místa. Pak bude na nás, abychom si to rozdali o vítězství."

Že jezdci Ferrari nedisponují v současné době dostatečně kvalitním vozem, dobře ví také vedení týmu. "Dárek? Všichni v Maranellu pracujeme naplno a bez přestávky. Víš, o čem mluvím," uvedl v přání brazilskému pilotovi šéf stáje Stefano Domenicali.

Maranellští stejně dobře vědí, že dohnat špičku musí velmi rychle, jinak kvůli bodové ztrátě vypadnou z bojů o titul. "Užij si tento den se svojí rodinou a věz, že příští týdny budou z hlediska našich šancí v šampionátu klíčové," potvrdil prezident Ferrari Luca di Montezemolo.

Doporučujeme

Články odjinud