Trulli si je jistý, že příští rok zůstane u Lotusu

Trulli si je jistý, že příští rok zůstane u Lotusu

Jarno Trulli tvrdí, že už má s Lotusem podepsanou smlouvu na příští sezónu. Tým Tonyho Fernandese to ale zatím nepotvrdil.

Když Lotus oznámil, že místo Trulliho pojede v Německu Čandhok, dodal šéf stáje Tony Fernandes, že vede s italským závodníkem jednání o prodloužení kontraktu na sezónu 2012.

Trulli ale dnes oznámil, že smlouvu už má, a dodal pro Press Association Sport: "Situace se tím vyjasňuje po všech těch hloupostech, které kolovaly. Dřív jsem nemohl mluvit, ale je třeba vždy počkat na tu správnou chvíli."

"Letos jsme udělali velký krok vpřed ve srovnání s loňskem a příští rok budeme mít KERS a všechno, měli bychom být konkurenceschopnější. Takže budoucnost vypadá dobře."

Tým Lotus ale odmítl Trulliho slova potvrdit a řekl jen, že se nic nemění na dřívějším Fernandesově prohlášení o probíhajícím jednání. Ital se do vozu vrátí příští závod v Maďarsku a doufá, že mu jeho největší problém se zpětnou vazbou pomůže odstranit nový posilovač řízení.

"Je lepší to udělat teď (pustit do vozu Čandhoka), abych mohl od příštího závodu začít novou sezónu," uvedl. "Musím přiznat, že s tímto posilovačem řízení mi to moc nešlo. Byl jsem nahoře a dole, neměl jsem s ním dobrý pocit. Pro závodního jezdce není nikdy příjemné být mimo (vůz), ale na druhé straně jsem vždy cítil, že z tohoto vozu a ze sebe nedokážu dostat maximum."

Doporučujeme

Články odjinud