Trulli prodloužil s Lotusem do konce příští sezony

Trulli prodloužil s Lotusem do konce příští sezony

Ital tak bude v příštím roce pro Lotus závodit již třetí sezonu a věří, že se mu v ní podaří posunout malajsijskou stáj do středu pole.

Dnes ráno v dějišti Velké ceny Itálie na Monze oznámili Lotus a Jarno Trulli prodloužení vzájemné spolupráce do konce sezony 2012. "Jsem velmi potěšen, že jsme dnes byli schopni potvrdit prodloužení mého kontraktu s týmem Lotus do roku 2012. Výzva, kterou jsem přijal, když jsem se připojil k týmu, se stává být zajímavější každým dnem. Jsem hrdý na to, že můžu nadále pomáhat týmu posunout se vpřed po nejméně jeden další rok," řekl Trulli.

V podobném duchu se vyjádřil také šéf týmu Tonny Fernandes: "Všichni jsme potěšeni, že jsme byli schopni dosáhnout dohody, abychom udrželi Jarna na palubě našeho týmu po nejméně jeden další rok. V kvalifikaci na Monze ukázal, jak moc rychlosti v sobě má a jak dokáže vyždímat i tu poslední kapku z výkonu svého vozu. Od prvního dne, co je s námi, přináší vysokou úroveň profesionality, přehledu a nefalšované rychlosti našemu týmu, kterému pomohl nastartovat vývoj na trati i mimo ni."

"Dnešní prohlášení nám dá do roku 2012 výhodu jeho zkušeností a znalostí. Bude to další velmi důležitý rok v růstu našeho týmu," dodal.

Doporučujeme

Články odjinud