Třístý Schumacherův závod oznámení o nové smlouvě zřejmě nepřinese

Třístý Schumacherův závod oznámení o nové smlouvě zřejmě nepřinese

Mercedes pochybuje, že by budoucnost Michaela Schumachera stihl vyřešit během letní přestávky a prezentovat ji během dalšího závodu.

Schumacherovi letos končí tříletá smlouva, kterou podepsal s Mercedesem při svém návratu do formule 1. Z týmu ovšem přicházejí rozporuplné zprávy o termínu případného uzavření nového kontraktu.

Ross Brawn nedávno řekl, že by budoucnost bývalého mistra světa měla být předmětem konečného jednání v srpnu, ale to už neplatí. "Pochybuji, že oznámení přijde ve Spa," řekl sportovní šéf Mercedesu Norbert Haug agentuře SID. "Bude to trvat trochu déle."

Přitom by byl další závod ideální příležitostí pro velkou zprávu, Schumacher prožije v Belgii svůj 300. Grand Prix víkend ve formuli 1, účastí v závodě má na kontě 297. Ovšem ta poslední byla jedna z nejhorších v kariéře.

Závodní víkend na Hungaroringu začal havárií ve volném tréninku, pokračoval kvalifikací až na 17. místě, při nájezdu na startovní rošt si spletl místo, pak musel vypnout motor, následně překročil maximální povolenou rychlost v boxové uličce a nakonec si na něj stěžovali někteří jezdci, že je neochotně pouštěl před sebe, když ho předjížděli o kolo. Účinkování v závodě ukončil návratem do garáže ještě před šachovnicovou vlajkou.

Doporučujeme

Články odjinud