Toro Rosso-Honda může letos překvapit, věří Hartley

Toro Rosso-Honda může letos překvapit, věří Hartley

Brendon Hartley věří, že tým Toro Rosso může být spolu se svým novým dodavatelem motorů Hondou překvapením letošní sezóny formule 1.

Tým z Faenzy ukončil v loňském roce spolupráci s Renaultem a v letošní sezóně bude odebírat pohonné jednotky Honda.

Honda má za sebou tříletou spolupráci s McLarenem, ovšem její pohonné jednotky se prezentovaly malou výkonností a spolehlivostí.

V první sérii letošních předsezónních testů v Barceloně však Toro Rosso s Hondou odjelo nejvíce kol ze všech týmů, když bez problémů dokázalo absolvovat 324 kol.

„Jsem skutečně optimistický a pozitivní ohledně nového vztahu Toro Rosso a Hondy,“ řekl Hartley. „Všichni pracují opravdu tvrdě. Během sezóny se zlepšíme, doufám, že budeme překvapením.

Myslím, že spousta lidí nás kvůli novému partnerství s Hondou odepisovala. Opravdu věřím, že pár lidí můžeme překvapit. Znám sebe, lidi v tomto týmu a vím, jak tvrdě Honda pracuje. Na sezónu se opravdu těším.

Já a Pierre (Gasly) jsme v autě jen poslední díl puzzle, jde o obrovské úsilí celého týmu. Mám nějaké své osobní cíle, které chci naplnit a myslím, že jen já budu vědět, jestli jsem je splnil.“

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud