Tip na koupi náhradních dílů na nákladní vozy

Tip na koupi náhradních dílů na nákladní vozy

OBCHODNÍ SDĚLENÍ - Rádi bychom Vám představili firmu Světluška s.r.o., která byla založena roku 2001. V prvních třech letech působení se soustředila na velkoobchodní prodej náhradních dílů pro nákladní vozy.

Rádi bychom Vám představili rodinnou firmu Světluška s.r.o., která byla založena roku 2001. V prvních třech letech působení se soustředila na velkoobchodní prodej náhradních dílů pro nákladní vozy Tatra a rychle se etablovala na trhu. Firma vznikala přirozeně a s chutí poskytovat svým zákazníkům kvalitní služby s přístupem, jaký dokáže poskytovat výhradně rodinný podnik, ke které mají všichni její členové vztah a to včetně zaměstnanců.

To dává všem zákazníkům jistotu dobrého obchodního partnerství, jež stojí na důvěře a serióznosti. To tuto firmu nejvíce odlišuje od velkých korporací a společností.

Zkušenosti z praxe a tvrdé práce
Společnost Světluška se vždy snaží dobře poradit a pomoci s problematikou opravy nákladních vozů. Zkušenosti všech členů týmu pocházejí z praxe a tvrdé práce, která je pro tyto znalosti nenahraditelná. Váží si malého i velkého zákazníka a každý je obsloužen zcela individuálně, často na přátelské bázi.

Rozšiřování sortimentu náhradních dílů od Tatry po další značky bylo jen otázkou času, neboť poptávka po náhradních dílech pro ostatní značky nákladních vozů v průběhu času neustále rostla. Dnes zde zakoupíte náhradní díly na TIR všech nejvíce provozovaných značek a veškeré produkty můžete nakupovat jak v jejich prodejnách tak rovněž v internetovém obchodě.

Krédo a cíle společnosti se nemění. Světluška chce poskytovat dokonalé služby, perfektní a odborný servis a minimální lhůty dodání i oprav vozů. Velice si váží věrnosti svých zákazníků, kteří jsou jejich nejlepší referencí. Věříme, že i do budoucna budou své služby neustále vylepšovat a přitom neztrácet hodnoty rodinného podniku.

Doporučujeme

Články odjinud