Sutil teď sní o prvním umístění na stupních vítězů

Sutil teď sní o prvním umístění na stupních vítězů

Adrian Sutil předvedl při svém návratu do F1 velmi solidní výkon, díky němuž se i na chvíli podíval do čela závodu. Věří, že má silné auto, se kterým by možná mohl dokázat ještě víc.

"Bylo skvělé poprvé vést závod formule 1," radoval se německý navrátilec v rozhovoru pro oficiální stránky soutěže. "Myslím, že to bylo asi 14 kol a já jsem si užil každé z nich."

"Ale byl jsem realista a věděl jsem, že vítězství nebo pódium v tomto závodě reálné nebyly. Ale bojoval jsem tvrdě, abych na čele vydržel co nejdéle."

Při tom úspěšně čelil těm nejlepším. "Prostě jsem si užíval, že mám tak dobré auto a že se můžu několik kol udržet před Sebastianem, Fernandem a Felipem."

Další metou jsou pro Sutila stupně vítězů. "Naším cílem je bodovat s oběma vozy," řekl k závodu v Malajsii. "Deset bodů z prvního závodu nás nechá doufat v ještě lepší výsledek."

"Teď, když už jsem poprvé vedl závod, je tu pořád můj sen se poprvé dostat na pódium, tak uvidíme, co bude možné v Malajsii."

S vozem je v každém případě spokojený. "Ano, myslím, že bychom měli pravidelně bojovat o body. Potřebujeme se zlepšit a tlačit na to, ale tohle auto vypadá skvěle a dává mi sebedůvěru, že budeme úspěšní. Tito lidé v továrně a na trati odvedli fantastickou práci. Díky za tak dobré auto."

Doporučujeme

Články odjinud