Sutil se odvolává proti svému rozsudku

Sutil se odvolává proti svému rozsudku

Adrianu Sutilovi se zdá jeho trest v podobě podmínky a pokuty za neadekvátní a proti rozsudku se odvolává. Totéž ale udělal i státní zástupce, kterému se naopak Němcův trest zdá příliš nízký.

Adrian Sutil se odvolává proti svému rozsudku za napadení spolumajitele týmu Lotus Erica Luxe, kterého loni při rvačce v šanghajském nočním klubu pořezal na krku.

Němec si vysloužil osmnáctiměsční podmínku a pokutu 200 tisíc eur. Jezdcův manažer Manfred Zimmermann sdělil německé tiskové agentuře SiD, že jeho klient se odvolává, protože "je přesvědčen, že rozsudek není adekvátní".

Mluvčí soudu potvrdil, že státní zástupce se rovněž odvolal, protože požadoval trest na 21 měsíců podmíněně a pokutu 300 tisíc eur. Slyšení se bude opět konat v Mnichově a jako svědek by měl být znovu předvolán Lewis Hamilton, který se z prvního slyšení omluvil.

Sutil před sezonou přišel o angažmá u Force Indie. Člen jejího vedení Robert Fernley ale tvrdí, že Němcův proces neměl na rozhodování o jezdeckém složení pro nadcházjící sezonu vliv.

Doporučujeme

Články odjinud