Sutil s hledáním nového zaměstnavatele nepospíchá

Sutil s hledáním nového zaměstnavatele nepospíchá

Adrian Sutil má od minulého týdne jistotu, že příští rok nebude závodit pro Force Indii. I když neví, kde bude v budoucnu působit, zůstává v klidu.

Sutil musí uvolnit místo Hülkenbergovi, kterého Force India nominovala vedle di Resty. Německý závodník je tedy zatím bez místa. "Nepanikaříme, máme čas do 7. února, než začnou testy," řekl jezdcův manažer Manfred Zimmermann pro německou televizi Sport1.

Sutilovi jsou dávány největší šance u Williamsu na místě Rubense Barrichella. Také se objevily spekulace, že by si mohl německý závodník najít angažmá jen na jeden rok s vidinou přestupu k Ferrari v roce 2013.

"Nebylo by vůči našim partnerům seriózní, kdybychom veřejně uváděli jména," odmítl Zimmermann prozradit, s kým jménem svého svěřence jedná. Věří však, že je vše na dobré cestě.

"Nedá se hovořit o nejisté budoucnosti, Adrian věří, že bude ve formuli 1 pokračovat. Vyčkáváme v klidu, máme různé možnosti a vybereme tu nejlepší. Adrian je dost mladý na to, aby ve formuli 1 pokračoval mnoho dalších let," dodal.

Doporučujeme

Články odjinud