Sutil popírá, že by navštívil Williams

Sutil popírá, že by navštívil Williams

Adrian Sutil tvrdí, že je soustředěný na setrvání u Force Indie. S nikým jiným nejedná a Williams podle svých slov nenavštívil.

Sutilovu návštěvu u Williamsu potvrdily spolehlivé zdroje, stejně jako tu Räikkönenovu, kterou přiznal i tým. Sutilův manažer po jejím prozrazení popřel, že by německý jezdec jednal s Williamsem, sám Sutil pak v Singapuru odmítl, že by vůbec stáj v Grove navštívil.

"Nešel jsem tam. Nebyl jsem tam. Nejsem s nimi v kontaktu," řekl o Williamsu. Pak ale přiznal, že o svých možnostech uvažuje. "Těžko v tuto chvíli říct, kam bych mohl jít. Tým (Force India) je velmi dobrý, podává dobré výkony."

"Tento tým znám dlouho, takže ať už udělám cokoliv, musím si pořádně promyslet, jestli je to správný krok. Top týmy stejně mají své soupisky uzavřené, ty první čtyři, takže asi není důvod měnit. Jsem soustředěný jen na své závody, uvidíme, jak to dopadne. Žádné plány nemám."

Majitel Force Indie Vidžaj Mallya už před časem oznámil, že o jezdeckém složení svého týmu pro příští sezónu rozhodne až v prosinci.

"Ať už udělám cokoliv, musím být rychlý a bodovat. Pak to snad bude stačit, aby řekli ano, zaslouží si u nás další rok, nebo ne. Pokud budu mít dobré závody, sedačku dostanu," dodal Sutil.

Doporučujeme

Články odjinud