Susie varuje Tota: Vettel stále může být šampiónem!

Susie varuje Tota: Vettel stále může být šampiónem!

Manželka šéfa stáje Mercedes Susie Wolff věří, že letošní sezóna ještě není rozhodnutá. Varuje tak svého manžela Toto Wolffa před hrozbou v podobě Sebastiana Vettela.

Vettelovi a jeho týmu Ferrari se v posledních závodech nedařilo a Němcova ztráta na vedoucího Hamiltona je po Britově vítězství v Japonsku již značná. Susie Wolff však i přes to věří, že Sebastian Vettel není ještě zcela bez šance na zisk titulu.

„Lewis je v této sezóně velmi uvolněný a je na něm vidět, jak si užívá souboje s Ferrari,“ řekla Susie Wolff pro Sky Italia.

„V posledních třech letech bojoval o titul se svým týmovým kolegou, což je vždy obtížné. Nyní je ve své nejlepší formě,“ dodala bývalá závodní a testovací pilotka, která stále neodepisuje Vettela v souboji o titul s Lewisem Hamiltonem v sezóně 2017.

„Podle mě měl Vettel jen smůlu. Ferrari má velmi rychlé auto a já si umím představit, že souboj o titul zůstane otevřený až do posledního závodu této sezóny. Je skvělé, jak se Ferrari dokázala zlepšit v porovnání s loňským rokem.“

„Bude to ještě velmi zajímavé, protože nás v kalendáři čeká několik okruhů, které sedí více Ferrari než Mercedesu,“ myslí si manželka Toto Wolffa.

Toto Wolff je sice ohledně Vettelových šancí o něco méně optimistický, před GP USA však svůj tým nabádá k obezřetnosti a soustředění.

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud