Stefan GP ztrácí trpělivost, zaútočil na USF1 a FIA

Stefan GP, tým bez místa na soupisce 2010, buď ztrácí trpělivost, anebo strategicky útočí. A to konkrétně na USF1 a FIA.

Start Velké ceny Bahrajnu coby prvního závodu sezony je prakticky za rohem. Ale stále není jasné, kdo všechno se na rošt skutečně postaví. Povede se to Lotusu a Virginu, ale hodně špatné je to se zbývajícími dvěma nováčky USF1 a Camposem.

Stefan GP se přitom těší podpoře bývalého týmu F1 Toyoty a má již připravené auto. To podle vlastních slov veřejnosti představí příští týden.

V zákulisí se usilovně jedná o možnosti spojit Stefan GP buď s Camposem a USF1. Ale Stefan GP včera vydal na svém webu zprávu, ve které USF1 označil za "snílky", což není zrovna předpokladem pro úspěch obchodních jednání.

"Pokud nedostaneme šanci závodit v Bahrajnu a současně některý z týmů na soupisce se tam neukáže, někdo bude muset vysvětlit, o co jde," vzkazuje Stefan GP. "A snílci z USA budou muset vysvětlit své počínání, protože oslabují F1 sněním o dokonaleném světě a pohádkami o úspěchu. Ten ale nepřichází tlacháním, ale tvrdou prací."

 

Doporučujeme

Články odjinud