Spolehlivé komunikátory pro závodníky

Spolehlivé komunikátory pro závodníky

OBCHODNÍ SDĚLENÍ - V mnoha odvětvích motorsportu jsou zapotřebí prvotřídní sluchátka. Jednou z možností jsou třeba komunikátory pro závodníky se značkou Peltor z obchodu Tegus.cz.

Nadměrná zátěž pro náš sluch je v moderní době takřka všudypřítomná. Ani zdaleka se přitom nejedná pouze o problém pracujících v těžkém průmyslu, ale týká se to rovněž mnoha dalších odvětví lidské činnosti. Tak třeba motorsport je toho názorným příkladem. Naštěstí ale není zase tak složité se těmto nežádoucím bránit. Kupříkladu díky sluchátkům Peltor, která Vám nabízíme v našem e-shopu Tegus.cz v mnoha variantách.

Komunikátory pro závodníky z Tegus.cz

Co se týče motorsportu, jsou sluchátka nejen důležitou ochranou sluchu, zároveň by ale měla umožňovat komunikace s týmem. K tomu jsou určeny tzv. aktivní komunikátory pro závodníky, které jsou zejména na profesionální úrovni takřka nezbytné. Komunikace s jezdcem je jedním z nejdůležitějších faktorů i při samotných závodech formule 1, jak nám dá jistě za pravdu každý znalec.

Sluchátka Peltor pro závodníky disponují speciálním mikrofonem s vysoce efektivní hlukovou kompenzací, která umožňuje onu prvotřídní komunikaci s celým podpůrným týmem. Na Tegus.cz přitom naleznete komunikátory pro závodníky v pestrém sortimentu produktů, o čemž se ostatně můžete sami přesvědčit zde. Kromě toho Vám nabízíme i kompatibilní přilby Peltor.

Sluchátka Peltor – multifunkční využití

Výše jsme se zmínili o tom, že sluchátka Peltor lze využít i mimo prostředí motorsportu. Pojďme si tedy v závěru alespoň v krátkosti představit i další možnosti jejich uplatnění. O těžkém průmyslu jsme již psali, jenže aktivní komunikátory lze používat rovněž u bezpečnostních složek (armáda, policie), v letectví anebo při lovu a střelbě obecně.

Díky sluchátkům Peltor zkrátka ochráníte svůj sluch jak v kokpitu, na sedadle či v jiném hlučném prostředí a zároveň budete moci spolehlivě komunikovat s okolím. K tomu dodejme, že některé modely dokonce umožňují poslech hudby, a to díky možnosti připojení externího rádia. Sháníte-li tedy kvalitní komunikátory pro závodníky, případně pro jiné činnosti, těšíme se na Vaši návštěvu.

Doporučujeme

Články odjinud