Sledujte živě: Josef Král a Scuderia Praha znovu startují ve 24H Series!  | Foto: Josef Král

Foto: Josef Král

Sledujte živě: Josef Král a Scuderia Praha znovu startují ve 24H Series!

Kromě prvních závodů nové sezony formule 1 a formule 2 můžete tento víkend také držet palce Josefu Královi a týmu Scuderia Praha v úvodním evropském podniku sezony vytrvalostního šampionátu 24H Series. První část závodu v Mugellu startuje již dnes.

Šampioni evropské 24H Series z roku 2019 tým Scuderia Praha se opět vrací do šampionátu s vozem Ferrari 488 GT3. Součástí posádky italského vozu bude znovu český závodník a spolukomentátor přenosů formule 1 Josef Král.

Ten se bude tento víkend v italském Mugellu střídat za volantem se Slovákem Miroslavem Výbohem a jeho synem Matúšem. Oba slovenští jezdci mají zkušenosti z cupových závodů Ferrari Challenge.

V kategorii pro vozy GT3 budou konkurenci pro pražskou Scuderii předstatovat na příklad týmy Kessel Racing (Ferrari), Dinamic Motorsport (Porsche), MP Racing či Zakspeed (oba Mercedes).

První část dvanáctihodinového závodu je na programu v pátek od 14:00 do 18:00, druhá v sobotu od 10:00 do 18:00. Obě můžete sledovat živě, streamy naleznete níže. Zde je kompletní startovní listina závodu.

12H Mugello, páteční část živě

12H Mugello, sobotní část živě

Doporučujeme

Články odjinud