Singapur může přinést změny v rozložení sil, říká Mercedes

Singapur může přinést změny v rozložení sil, říká Mercedes

Mercedes doufá, že se po dvou slabších závodech vrátí do bojů o vítězství. V každém případě potřebuje hodně bodovat, aby si vzal zpět druhé místo mezi týmy.

Belgie a Itálie nevyšly Mercedesu tak, jak by chtěl. Se změnou okruhu doufá v posun zpět nahoru.

"Závodem tento víkend v Singapuru začne pro tým vyčerpávající série sedmi závodů v deseti víkendech a my jsme všichni soustředění na opětovné získání síly, kterou jsme ztratili v posledních dvou závodech," řekl sportovní ředitel Mercedesu Toto Wolff.

"Očekáváme, že návrat ke konfiguraci maximálního přítlaku bude našemu vozu sedět, a mohli bychom být svědky dalšího posunu v rozložení sil mezi týmy."

Mercedes nechce nechat nic náhodě, a proto si na noční Grand Prix přiveze vylepšený vůz. V poháru konstruktérů stále je o co bojovat.

"V tomto závodě znovu nasadíme nové díly na auto a všichni jsme soustředění na maximalizaci příležitostí pro Lewise a Nica, abychom se vrátili na druhé místo v šampionát konstruktérů," dodal Wolff.

Šéf týmu Ross Brawn se snaží dirigovat své lidi tak, aby letošní ambice neohrozily projekt 2014.

"I když se naše designové a vývojové priority přirozeně přesouvají k úsilí 2014, naším cílem je dostat maximum z vozu, se kterým závodíme, a získat zpět druhé místo v poháru konstruktérů."

"To si vyžádá velké úsilí od týmu a pravidelná bodovaná umístění od Nica a Lewise."

Doporučujeme

Články odjinud