Seznam článků je přehlednější a diskuze jsou vylepšeny

Vážení přátelé, provedli jsme pro vás pár důležitých úprav. Ty hlavní se týkají diskuzí a přehlednější prezentace článků, které pro vás denně vycházejí.

VÝPIS ZPRÁV

Jeden z největších ohlasů si vysloužil přehled zpráv. Na starém webu jste byli zvyklí vidět všechny v jedné "nudli" tak, jak vyšly za sebou. To jsme pro vás opět zavedli. Ze strategických důvodů ale tento vláček zpráv nenajdete hned na hlavní stránce (i když vlastně ano, je jich tam šest za sebou hned pod hlavní zprávou dne a nad lištou upoutávkových článků). Nicméně po kliknutí na odkaz "Zprávy" najdete sekci, ve které jsme pro vás články seřadili tak, jak vyšly za sebou. Listováním se dostanete libovolně do historie.

Pokud si chcete být jisti, že vám nic neuteklo v konkrétních dnech, naučte se používat kalendář na právě straně. Proklikáváním jednotlivých datumů zobrazíte všechny články dne. A kalendář se vám nově "neschová" - procházení pubikovaného materiálu je tak již velmi komfortní.

Na hlavní článek dne se nově dostanete i kliknutím na jeho nadpis. Články v jednotlivých rubrikách si v časové ose zobrazíte přímo kliknutím na název rubriky.

DISKUZE

Upravili jsme pro vás font vašich příspěvků. Ne že bychom tolik dali na naléhaní, ale při jejich čtení nás bolely oči :) Příspěvky se budou opět řadit za sebou - to znamená nejnovější vždy na konec.

Máte navíc možnost zvolit si ze seznamu umístěného ve vašem registračním profilu kteréhokoli z týmů nebo jezdců za celou historii formule 1. Zaregistrovali jsme vaši šílenou vášeň pro ikonky. I ty umíme. Pokud do systému k danému jezdci nebo týmu nahrajeme ikonku, bude se zobrazovat najednou všem těm, kteří si konkrétního jezdce nebo tým zvolili. Máme jen problém s tím, že nemáme k dispozici autorské obrázky, ze kterých bychom ikonku udělali. Pokud jste šikovní kreslíři a obrázek auta bude mít z profilu poměr stran 4,3:1 a přilba poměr stran 1:1 (kratší strana alespoň 100 px), zašlete jej na mou adresu a milerádi jej nahrajeme k danému týmu či jezdci. Do mailu, prosím, připojte čestné prohlášení s vaším jménem a kontaktem na vás, že jste předáním obrázku do našich rukou neporušili ničí autorská práva.

Nadpis příspěvku už není povinný. Ještě pracujeme na možnosti implementace "citací" a lepšího formátování příspěvků, jako jsou odstavce a odkazy.

SEZONA 2010

Nezapomeňte na kompletní servis sezony 2010 zde: http://www.f1sports.cz/sezona. Najdete tam harmonogram testů a oficiálních představení týmů.

F1mag

Tento týden jsme kromě klasické verze *.pdf pro vás představili "listovací" magazín přímo pro čtení on-line na počítači v režimu plné obrazovky zde.

Další optimalizace se bude dít průběžně a o změnách vás budeme pochopitelně informovat.

Hezký víkend a sem s Bahrajnem!

Za redakci

Doporučujeme

Články odjinud