Sergia Péreze by v McLarenu mohl nahradit Kevin Magnussen

Sergia Péreze by v McLarenu mohl nahradit Kevin Magnussen

Výsledky, které v letošní sezoně podává Sergio Pérez, nejsou pro McLaren uspokojivé. Už delší dobu se tak spekuluje o jeho výměně za jiného pilota. Žhavým kandidátem je teď Kevin Magnussen.

Už delší dobu se spekuluje o jezdeckém složení McLarenu pro příští rok. Jenson Button by měl mít své místečko u týmu z Wokingu jisté, avšak u jména Sergia Péreze se stále vznášejí otazníky. S Mexičanovými výkony není šéf týmu Martin Whitmarsh úplně spokojený, což dal najevo i po minulém závodě, kdy výkon svého svěřence veřejně označil za „zklamání“. Podle Autosportu se navíc poslední dobou kolem sídla McLarenu podezřele často ukazuje Kevin Magnussen. Jednadvacetiletý Dán údajně oslnil McLaren nejen svým letošním titulem v šampionátu Formula Renault 3.5, ale i výsledky v testech, které pro britskou stáj zajel v Abú Zabí.

"Ve voze formule 1 zajel v Abú Zabí dvě jízdy, při svém třetím letmém kole dosáhl času, který by postačil na šesté místo na startovním roštu. To je skutečně působivé," pochvaluje si závodníka Whitmarsh. 

Doporučujeme

Články odjinud