Schumacherovo probouzení pokračuje, ale rodina nechce zveřejnit detaily

Schumacherovo probouzení pokračuje, ale rodina nechce zveřejnit detaily

Tisková mluvčí Michaela Schumachera Sabine Kehmová vydala další prohlášení, ve kterém jménem rodiny zevrubně informovala o současné situaci.

V médiích se neustále objevují informace o různých zlepšeních a komplikacích Schumacherova zdravotního sestavu, ale oficiální vyjádření ke konkrétním zprávám nepřijde.

"Michaelova rodina by znovu chtěla vyjádřit upřímné poděkování za pokračující sympatie z celého světa," uvedla Kehmová. "Přání, která dostává, pomáhají rodině a my jsme přesvědčení, že také pomáhají Michaelovi, který je stále ve fázi probouzení."

"Jak to tak v takových situacích bývá, každý den je jiný. Rodina je vděčná za pochopení jejího přání nezveřejňovat lékařské detaily, aby bylo ochráněno Michaelovo soukromí. Jak jsme od začátku ujišťovali, budeme i nadále komunikovat všechny rozhodující nové informace o Michaelově zdravotním stavu. Víme, že fáze probouzení může trvat dlouho."

"Rodina i nadále pevně věří v Michaelovo uzdravení a vkládá plnou důvěru do doktorů, zdravotních sester a pomocného zdravotního personálu. Důležité je neurychlovat rekonvalescenci, ale proces Michaelova uzdravování vykazuje neustálý a kontrolovaný pokrok."

Doporučujeme

Články odjinud