Schumacherova rodina: Podpora fanoušků nás dohnala až k slzám

Schumacherova rodina: Podpora fanoušků nás dohnala až k slzám

Více než dvě stě fanoušků přišlo Michaelu Schumacherovi k nemocnici, kde už několik dní leží v kritickém stavu, popřát k narozeninám a vyjádřit podporu. Schumacherovi si jejich soucítění velmi váží.

Včera oslavil zraněný sedminásobný mistr světa formule 1 Michael Schumacher pětačtyřicáté narozeniny. Celý den s ním v nemocnici strávili jeho blízcí - manželka, obě děti, otec i bratr. Členové Němcovy rodiny však nebyli jediní, kdo mu v tento významný den vyjádřili podporu. Kromě nich se před nemocnicí shromáždilo více než dvě stě fanoušků oblečených v rudé barvě, kteří svému milovanému jezdci tiše vyjádřili úctu. Vedle nich zavlála i vlajka Ferrari se vzpínajícím se koníkem.

Schumacherova rodina pak ve večerních hodinách projevila za tak velkou podporu veřejnosti vděčnost. "Byli jsme ohromeni. Tak neuvěřitelné soucítění, jaké dnes fanoušci Ferrari vyjádřili před nemocnicí, nás naprosto ohromilo a dohnalo nás všechny k slzám. Jsme za to velmi vděční, stejně jako za všechna ta upřímná a srdečná přání brzkého uzdravení pro Michaela, která chodí z celého světa," píše se na Schumacherově oficiální webové stránce.

Doporučujeme

Články odjinud