Schumacher se na Mallorcu nestěhuje, říká Kehmová (aktualizace)

Schumacher se na Mallorcu nestěhuje, říká Kehmová (aktualizace)

Rodina Michaela Schumachera měla koupit na španělském ostrově rozsáhlou nemovitost, do které se měl přestěhovat také sedminásobný mistr světa. Oficiální informace ale říkají něco jiného.

Už před pár týdny se objevily informace, že Corinna Schumacherová koupila na Mallorce nedaleko města Andratx Real rozsáhlou nemovitost.

Původním majitelem nemovitosti o rozloze 15 tisíc metrů čtverečních byl prezident Realu Madrid Florentino Perez. Cena se pohybovala okolo 30 milionů euro.

Podle L'illustre se nyní na Mallorcu přestěhuje i Schumacher. „Mohu oficiálně potvrdit, že se Michael Schumacher usadí v naší komunitě,“ uvedla starostka asi jedenáctitisícového města Andratx Katia Rouarchová.

Německý Bild ale zavolal na radnici, kde se dozvěděl, že Katia Rouarchová nikdy tato slova v této podobě neřekla. 

Schumacherova manažérka Sabine Kehmová pak přesun na Mallorcu rovnou popřela. „Rodina Schumacherova nemá v úmyslu se přestěhovat na Mallorcu,“ uvedla pro německý Bild. 

Aktualizace

Podle vyjádření radnice ve městě Andratx vznikla citace starostky o příchodu Schumachera patrně špatným překladem. Rouarch měla říct novinářům pouze to, že „v případě, že se rodina rozhodne sem přesunout, budeme připraveni na jejich příchod. V takovém případě by se s nimi zacházelo jako s jakýmkoli jiným občanem Andratxe.“

„Tato slova neznamenají, že se sem přesouvá Michael Schumacher a jeho rodina a už vůbec to neznamená, že o tom starostka nebo rada města vědí.“

Foto: Getty Images / Ker Robertson

Doporučujeme

Články odjinud