Sauber bude letos bojovat o vítězství, předpovídá Pérez

Sauber bude letos bojovat o vítězství, předpovídá Pérez

Sergio Pérez přestoupil do McLarenu, ale o svém bývalém zaměstnavateli Sauberu má stále vysoké mínění a dokonce předpokládá, že bude ještě lepší než loni.

Sauber má za sebou nejlepší sezónu od rozchodu s BMW a podle Péreze ho čeká ještě lepší. "Budou znovu velmi silní," odhadl v rozhovoru pro Autosport.

"Pravidla se nemění, takže není důvod, proč by neměli být na velmi konkurenceschopné úrovni. Jsem si jistý, že v některých závodech budou bojovat o vítězství. Pokud získají dobré výsledky, budu za ně rád. Ze všech ostatních týmů uvidím dobrý výsledek nejraději u nich."

Pokud má Sauber dosahovat dobrých výsledků, bude mu je pravděpodobně muset zajistit Nico Hülkenberg, protože jeho kolegu Estebana Gutiérreze čeká ve švýcarské stáji první sezóna ve formuli 1.

"Nehovořil bych v tuto chvíli o zisku pódií, protože je na to příliš brzy," mírnil německý pilot optimismus svého mexického předchůdce. "Nikdo neví, jak tom nová auta budou. Ale vidím tu potenciál a doufám, že dokážeme dobré věci, ať už to bude cokoliv."

Doporučujeme

Články odjinud