Rychlost nám nechybí, věří Hamilton

Rychlost nám nechybí, věří Hamilton

Mercedes v obou trénincích obsadil třetí místo. Hamilton však má za to, že se Stříbrné šípy budou v průběhu víkendu postupně zrychlovat.

Lewis Hamilton (3./5.)

Výsledky druhého tréninku napovídají o rozložení sil v Maďarsku. Za trojicí nejsilnějších týmů, do které patří Red Bull, Mercedes a Ferrari zeje obrovská díra. Střed pole na špičku ztrácel více než sekundu. Mercedes se z první trojky dnes zdál být relativně nejpomalejší, vše se ale může změnit.

„Den jsme zakončili na páté pozici, ale je vidět, že vozu rychlost nechybí. Mezi Ferrari, Red Bullem a námi je to teď supertěsné. Měli bychom před sebou mít napínavý víkend. Musíme ještě přes noc auto trochu doladit. Potenciál máme, jen ho musíme před kvalifikací odemknout. Každá desetina může být klíčová,“ tuší Hamilton.

Valtteri Bottas (5./3.)

Finský pilot by se přes noc rád dočkal vylepšení chování svého vozu. V trénincích mu vrásky na čele vytvářela neposedná zadní část monopostu.

„Nebyl jsem dnes moc spokojený s vyvážením vozu, zabrat mi dával hlavně zadek. Očekáváme, že teploty zítra porostou, takže potřebujeme, aby byla záď stabilnější. To je nyní náš hlavní objekt zájmu. Zítra by to mělo být zajímavé,“ doufá Bottas.

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud