Rosberg se opět zastal Schumachera

Rosberg se opět zastal Schumachera

Výkony sedminásobného mistra světa se v poslední době znovu staly terčem kritiky médií i odborné veřejnosti. Zároveň musí Mercedes umlčovat spekulace o Schumacherově odchodu.

"Ostatní jezdci před ním neztrácejí svůj respekt. Pořád je nejúspěšnějším jezdcem všech dob. Je nesmírně obtížné být rychlejší než on. Musím dřít v každém tréninku. Všechno musí perfektně klapnout, abych se před ním dokázal udržet. Mám radost, že mi to zatím tak vychází. Zároveň si ale uvědomuji, že již v příštím závodě to může být jiné," prozradil Rosberg německému magazínu Auto, Motor und Sport.

Schumacher měl po závodě v Turecku dát najevo svou frustraci, podobné závody mu prý berou chuť závodit. To rozpoutalo další vlnu spekulací o předčasném ukončení kontraktu a návratu do závodního důchodu. Schumi ovšem podobné možnosti stále vytrvale vyvrací.

"Sice jsem nebyl spokojen s tím, jak to v Turecku probíhalo, ale viděl jsem jasné znaky pokroku, který Mercedes učinil. Moje motivace je díky tomu pochopitelně ještě vyšší," řekl.

Doporučujeme

Články odjinud