Ricciardo stále věří, že Red Bull může v Singapuru vyhrát

Ricciardo stále věří, že Red Bull může v Singapuru vyhrát

Sebastian Vettel z Ferrari získal pole position pro Velkou cenu Singapuru. Jezdci Red Bullu Max Verstappen a Daniel Ricciardo skončili na druhé a třetí pozici, Australan Ricciardo však věří, že si rakouská stáj může z městského okruhu odvézt triumf.

Red Bull vévodil všem tréninkům, když Ricciardo byl nejrychlejší v těch pátečních a Verstappen v sobotním závěrečném. V závěrečné části kvalifikace však všechny překvapil Vettel, který získal pole position. O tři desetiny přitom porazil Verstappena, který bude spolu s ním v první řadě.

„Je škoda, že jsme nedokázali získat pole position,“ řekl Verstappen, který letos poprvé odstartuje z první řady. Druhou pozici v kvalifikaci sice obsadil i před čtrnácti dny v Itálii, tam však vinou penalizace klesl na startovním roštu až na třinácté místo.

„Poslední kolo nebylo skvělé, ale byli jsme docela blízko, takže jsem s tím spokojen. Bude obtížné jej během závodu předjet, takže uvidíme v prvním kole.“

Optimistický Ricciardo

Ve vítězství v ulicích Singapuru věří také Ricciardo, který odstartuje z třetí pozice.

„Dnes trochu závidím, porážku ale uznávám,“ řekl Ricciardo. „Pro zítřek však stále věřím, že můžeme získat vítězství. Myslím, že máme dobrý balíček.“

„Seb to v kvalifikaci rozjel, ale já se těším na zítra.“

Foto: Getty Images / Lars Baron

Doporučujeme

Články odjinud