Ricciardo prostředník na Grosjeana nemyslel zle

Ricciardo prostředník na Grosjeana nemyslel zle

Neslušné gesto věčně vysmátý Australan na francouzského pilota vytasil pod tíhou okamžiku, mezi oběma piloty není žádná zlá krev.

Jel se druhý měřený trénink a Daniel Ricciardo zrovna dokončoval jedno z měřených kol. V poslední zatáčce však natrefil na pomalu jedoucího Romaina Grosjeana, musel zpomalit a kolo vypustit. Dopálený pilot Red Bullu pak před objektivy kamer na Grosjeana ukázal prostředník.

Novináři se Ricciarda na incident po trénincích podle očekávání začali vyptávat. Ricciardo sám by však nerad dělal z komára velblouda:

„Nemusel to dělat, ale je to jen trénink, tak si z toho nedělám těžkou hlavu. Bylo to pod tíhou momentu, jasně, bylo to trochu frustrující. Byl jsem v měřeném kole, on nikoliv.

Jinak se zdá, že při jízdě na kratší vzdálenosti nám rychlost nechybí. Stále nemáme na Lewise, ale jsme zhruba na úrovni Ferrari. Víme, že pro zítřek se musíme zlepšit o několik desetin.

V delších stintech ztrácíme víc. Potřebujeme na tom přes noc zamakat, ale celkově to nebyl špatný den.“

Daniel Ricciardo ve druhém měřeném tréninku zajel třetí nejlepší čas, hned za Lewisem Hamiltonem a Sebastianem Vettelem.  

Foto: Getty Images / Charles Coates

Doporučujeme

Články odjinud